Welke vloer is het meest geschikt voor mijn bedrijfsruimte

Heeft u een bedrijfsruimte gevonden en zoekt u een geschikte vloer hiervoor? Dan bent u zich er vast van bewust dat er een overvloed aan keuze is. Om u enige idee te geven wordt er in dit artikel ingegaan op drie verschillende soorten vloeren, namelijk PVC, hout en laminaat, welke in de meeste gevallen ideaal zijn voor een bedrijfsruimte.

Allereerst de PVC vloer, deze type vloer is niet alleen geluiddempend en eenvoudig te onderhouden maar ook nog eens duurzaam. Als duurzaamheid een belangrijke rol speelt binnen uw organisatie is deze vloer een geschikte keuze. Daarnaast zijn PVC vloeren tegenwoordig in verschillende soort kleuren en patronen verkrijgbaar. Zo kunt u op een eenvoudige, duurzame en relatief goedkope manier sfeer creëren in uw ruimte.

Echter een echte houten vloer zorgt voor veel meer sfeer en professionele uitstraling. Het lijkt in eerste instantie een flinke klus om de vloer goed te onderhouden, maar als u vooraf zich goed laat adviseren hierover dan is het zeker een mooie keuze. Daarnaast kunt u ervoor kiezen de vloer in een bepaald patroon of mozaïek te laten leggen om toch een speelse uitstraling te geven.

Een derde mogelijkheid is een kantoorvloer van laminaat. Als u een laminaat vloer wilt leggen in uw kantoor is het van belang om er een te kiezen van goede kwaliteit en slijtvaste vloer, zo hoeft u namelijk niet elk jaar een nieuwe laminaat vloer te kopen. Laminaat vloeren zijn er allerlei soorten en maten, van donker houtlook tot een lichte look.

Het is belangrijk voordat u een offert op gaat vragen bij een projectstoffering bedrijf zoals Projectdecor, goed na te denken wat voor vloer u precies zoekt. Zo spelen vloereigenschappen en de ondergrond van uw huidige vloer mee. Daarnaast is het ook verstandig uw ruimte op te meten zodat u alvast een indicatie heeft wat u ongeveer kwijt zult zijn aan het leggen van vloer.