Wat kosten de koffie pauzes jou?

Onderzoek laat zien dat de koffie drinkers minder snel fouten zullen maken. Dit is natuurlijk goed voor de koffiedrinkers en medewerkers maar hoeveel kosten de pauzes voor de koffie nu eigenlijk als we kijken naar het geld?

Hoeveel kost het elk jaar als je werknemer er op uit gaan om koffie te halen?

Laten we er eens even een berekening van maken. Hoe veel zou het kosten voor een werkgever met meer dan 30 mensen in dienst die elk jaar weg gaan om koffie te halen

  • Aantal medewerkers – 30
  • Koffie pauzes per dag – 2
  • Gemiddelde koffie pauze tijd – 10 minuten
  • Gemiddeld salaris – $20

Dit berekent de kosten van de werkgever, het is ongeveer 1000$ per week en 52000$ per jaar. Dit is een dure koffie pauze, ook al zorgt het er voor dat de mensen minder snel fouten maken.

Wat zijn de mogelijkheden voor werkgever om dit te voorkomen voor het bedrijf?

Een optie is om een goede kwaliteit koffiemachine te kopen of te huren voor op kantoor. Espresso Essential’s Machines beginnen al met 29 per week (veel minder dan 100 per week volgends de berekening. Je kan dus makkelijk Espresso Essential’s Machines gebruiken zonder extra kosten te maken. Met een RPR van 3$ per kopje hoef je maar 10 kopjes te verkopen om al winst te maken met het apparaat.

Check nu de beschikbare offertes die er  zijn bij Offerte.nl, of als je interesse hebt om de kosten te verlagen dan kun je de berekening gebruiken om een schatting te maken van de kosten.