Originele teamuitjes op het water organiseren in Utrecht

Wil je een origineel teamuitje organiseren in Utrecht? Verras je collega’s en kies voor een actieve of sportieve wateractiviteit! Bij Uitjesbureau Utrecht bieden wij meerdere wateractiviteiten aan die de teambuilding versterken en collega’s uitdagen om tot het uiterste te gaan. 

Wat is er nou zo leuk aan een teamuitje op het water in Utrecht? Wanneer je een activiteit met mooi weer op het water speelt, worden de meeste mensen blij. Wie houdt er nou niet van een middagje ronddobberen? Vanaf het water zie je de straten en huizen toch vanaf een andere kant en zeker in Utrecht heb je bijzonder uitzicht vanaf het water. Utrecht staat bekend om de werfkelders aan de stadsgrachten, wist je dat er maar liefst 732 Utrechtse werfkelders zijn? Dit en nog veel meer andere leuke weetjes,worden verteld als je een van onze vele wateractiviteiten in Utrecht als teamuitje boekt!

Ga je voor actief en sportief teamuitje Utrecht of juist meer voor ontspanning en gezelligheid? Voor beiden thema’s hebben wij een leuk aanbod van uitjes op het water. 

Met een actieve wateractiviteit zoals een Canal Escape, zit rustig ronddobberen en relaxen op het water er niet in!Het is de bedoeling dat je samen met je teamgenoten de uitdaging aan gaat om de uitweg van de escape room binnen de tijd te vinden. De teams bestaan uit 6 tot 8 personen en jullie hebben met elkaar 2,5 uur de tijd om de uitweg te vinden. De Canal Escape vindt niet alleen plaats op het water, nee ook op het land. Er zijn maar liefst twee areas! Op deze manier wissel je af met varen door de Utrechtse grachten in een fluistersloep en een wandeling door het centrum op zoek naar aanwijzingen. 

Wil je wat meer ontspanning, omdat je wil genieten van het uitzicht op het water en omdat je ook gezellig bij wil kletsen met je collega’s? Kies dan voor een van onze relaxende wateractiviteiten. Een teamuitje waarbij je kunt ontspannen is bijvoorbeeld een van onze arrangementen met borrelboot. Onze borrelboot arrangementen kun je zelf indelen als teamuitje. Geniet eerst van een heerlijke rondvaart over de Utrechtse grachten en speel daarna een spannend dinerspel, zoals bijvoorbeeld Ontdek de Mol aan tafel of het altijd gezellige Hou van Holland dinerspel. Wil je meer informatie over hoe je een borrelboot arrangement kunt combineren? Neem dan contact op met onze ervaren event managers, zij helpen je graag met de zoektocht naar het perfecte teamuitje in Utrecht!