Waarom uw smartphonehoesjes bedrukken met uw bedrijfslogo?

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker dat bedrijven diverse soorten promotiemiddelen inzetten voor meer naamsbekendheid. Het is echter van tevoren belangrijk dat je nadenkt over de mogelijkheden. Sommige producten maken nou eenmaal meer indruk, andere producten worden vaker gebruikt in het dagelijkse leven en sommige producten hebben qua marketingwaarde voor specifieke kleine ondernemers minder waarde. Branding wordt voornamelijk ingezet door de grote bekende ondernemingen. Waarbij het voornamelijk om het verspreiden van het brand gaat en zodat mensen direct je logo herkennen. Voor Jan de timmerman uit Goor werkt dit bijvoorbeeld veel minder goed en Jan kan beter inzetten op relatiegeschenken met een overeenkomst richting de dienst.

Smartphonehoesjes bedrukken met een logo

Je ziet voornamelijk dat telecombedrijven gebruik maken van een bedrukt smartphonehoesje. Hoesjes voor de telefoon zijn beschikbaar in verschillende formaten, vormen en types. Zo kun je kiezen voor rubberen hoesjes die voornamelijk dienen als bescherming, maar je hebt tevens de keuze uit multifunctionele hoesjes waarbij je pinpassen en overige pasjes in het hoesje kunt drukken.

Je ziet overigens dat veel bedrijven kiezen voor smartphonehoesjes die je normaal minder tegenkomt, denk hier bijvoorbeeld aan telefoonhoesjes die waterdicht zijn. Deze hoesjes vallen op in het zwembad en zijn ideaal in een branding campagne.

Soorten smartphonehoesjes?

Wil jij smartphonehoesjes bedrukken? Maar weet je nog welke soorten hoesjes je allemaal hebt? Bekijk dan ook eens de links in dit artikel. Wij hebben een ruim assortiment van verschillende smartphonehoesjes voor zakelijke en particuliere gebruikers. Van lederen hoesjes met diverse opbergmogelijkheden tot simpele hoesjes die waterdicht zijn of enkel dienen als bescherming voor je telefoon. Ons assortiment biedt een ruime variatie van diverse prijsklassen.

Wil jij meer informatie ontvangen over de diverse hoesjes of over het laten bedrukken van een hoesje dan kun je uiteraard contact opnemen via de links in dit artikel.